Jaunā vaksācijas studija ASHMIRA BOTANICA

Daudzi man vaicā, kamdēļ tāda izvēle? AUCH guvis tik lieliskus panākumus, bet tagad mazās un mīlīgās telpas ieguvušas jaunu nosaukumu, un ne to vienkāršāko! ASHMIRA BOTANICA vaskācijas studija- tieši tā!

2019.gads ir bijis burvīgs gads- daudz krāšņi notikmi, brīnišķīgs izrāviens un izaugsme. Šogad AUH beauty home saņēma arī Beauty Expert Award kā lielais salons 2019! Mēs to bijām pelnījušas! Mūsu komandā strādā daudz augsti kvalificētu meistaru, mēs nudien cenšamies, lai AUCH būtu kā kvalitātes simbols. Šoruden mūsu ģimenei pievienojās arī ekskluzīvais vaksācijas zīmols ASHMIRA BOTANICA. Tas ir nepārspējams! Tas ir pavēris pavisam citus, JAUNUS horizontus vaksācijā- brīnišķīgs un pārdomāts sastāvs ar augstvērtīgām botāniskām sastāvdaļām un jaunākajām tehnoloģijām! Tieši tamdēļ ar augsti paceltu galvu un lepnumu esam nomainījuši nosaukumu.

ARTILĒRIJAS IELA 8 (pagalmā) šeit atrodas mūsu vaksācijas studija- maza, labiekārtota, diskrēta un mīlīga. Te ikdienā paralēli strādā divi vaksācijas kabineti, kuros darbojas pieci vaksācijas meistari: Es Ketija, Anna, Alīna, Laima un Santa.


Darba laiks no 8.00-21.00 (pēc pieraksta) 
Pierakstiem: +371 28361686
www.auch.lv




Komentāri

Populāras ziņas